Kultur och fritid

Kultur och fritid skapar förutsättningar för att trollhättebor i alla åldrar, ska kunna ha en meningsfull och aktiv fritid. Vi driver mötesplatser som bibliotek, N3, Kronan Kulturhus, fritidsgårdar och konsthall. Vi ger bidrag till föreningar och studieförbund, ansvarar för badplatser, idrottsanläggningar, spår och leder. Dessutom arrangerar vi Fallens Dagar och många fler kulturevenemang varje år.

Möt våra medarbetare

Fady Daoud

Föreståndare/ fritidsledare

(Klicka för mer information)

Marie-Louice Zainali

Kulturpedagog

(Klicka för mer information)

Sara Tröen

Bibliotekarie

(Klicka för mer information)

Karin Nygren

Simlärare & badhuspersonal

(Klicka för mer information)

Torbjörn Jackson

Kreativ coach

(Klicka för mer information)

Fördelar med att jobba hos oss

Du får vara med där det händer!
Trollhättans Stad satsar på kultur som strategi för utveckling. I organisationen finns en medvetenhet om att vårt område, kultur och fritid, är viktigt. Det finns en handlingskraft som gör verklighet av modiga visioner. Det ger dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb och en möjlighet att vara med och påverka Trollhättans positiva utveckling.

Ditt jobb glädjer många
På Kultur och fritid får du vara med där människor väljer att spendera sin fria tid, där människor möts, har roligt, utmanas, utvecklas och trivs. Det du gör på ditt arbete kommer göra stor skillnad för många.

Jobba med det du brinner för
Är du intresserad av kultur, idrott, friluftsliv, föreningsliv? På Kultur och fritid kan ditt intresse också utgöra grunden till ditt jobb.

En skön blandning
Här arbetar personer med vitt skilda yrkesroller. Anläggningsarbetare, bibliotekarier, pedagoger och kulturvärdar är kollegor med fritidsledare, handläggare, utställningsvärdar med flera. Kultur och fritid består av många olika verksamheter – något som inspirerar och skapar möjligheter till kunskapsutbyte och stärker din personliga utveckling.

 

Lediga jobb

För tillfället finns inga lediga tjänster

Pianopedagog med Jazz/Afro inriktning

Trollhättans Stad, Trollhättan
Sista ansökningsdatum 2024-05-08


Ekonom

Trollhättans Stad, Trollhättan
Sista ansökningsdatum 2024-05-05


För tillfället finns inga lediga tjänster

Kontaktuppgifter till oss

Trollhättans Stad
Personalkontoret
Gärdhemsvägen 9
461 83 Trollhättan
0520 - 49 50 00
trollhattans.stad@trollhattan.se
www.trollhattan.se