Tillbaka

Vi söker timvikarie ekonomibiträde till Serviceförvaltningen

Logga in och sök jobbet

Välkommen att arbeta som timvikarie inom måltid på förskola, skola och omsorgskök hos oss! Vi söker ekonomibiträden till Serviceförvaltningen.

Vi behöver fler kollegor! Är du en av dem?

Vill du ha ett roligt, varierande, meningsfullt och ett givande arbete? Vi har behov av flera timvikarier inom måltid. Som timvikarie får du möjlighet att jobba inom olika verksamheter och få nyttig arbetserfarenhet!

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra skolor eller förskolor eller i omsorgskök på kortare eller längre uppdrag. Utifrån verksamhetens behov finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du kan arbeta, det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Du bör ha goda kunskaper i svenska.

Har Du erfarenheter av liknande arbete är det meriterande.

Vi sätter stort värde på att Du kan ge ett gott bemötande, är ansvarsfull, pålitlig, flexibel, strukturerad, engagerad och har god samarbetsförmåga.

Praktiskt information
För att kunna arbeta hos oss behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. I samband med att du fyller i intresseanmälan nedan, beställer du ett registerutdrag från polisens belastningsregister.

Det skickas hem till dig. Du hittar det på denna sida;
Belastningsregistret

Information
Mona Sundell, Enhetschef, mail mona.sundell@trollhattan.se eller
Håkan Ohlsson, Enhetschef, mail hakan.ohlsson@trollhattan.se