Tillbaka

Vi söker timvikarie kock till Serviceförvaltningen

Logga in och sök jobbet

Välkommen att arbeta som timvikarie inom måltid på förskola och omsorgskök hos oss! Vi söker kockar till Serviceförvaltningen.

Vi behöver fler kollegor! Är du en av dem?

Vill du ha ett roligt, varierande, meningsfullt och ett givande arbete? Vi har behov av flera timvikarier inom Måltid. Som timvikarie får du möjlighet att jobba inom olika verksamheter och få nyttig arbetserfarenhet!

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra förskolor eller omsorgskök på kortare eller längre uppdrag. Utifrån verksamhetens behov finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du kan arbeta, det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning

Du är flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Du är självständig och ska kunna jobba i våra kök inom förskola och omsorg. Du strävar alltid efter hög kvalitet och bra service. Du har ett genuint intresse för mat. Du har alltid matgästerna i fokus.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Du ska ha genomgått Restaurang och livsmedelsprogrammet eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av måltidsproduktion är ett krav. Du måste ha kunskap om specialkoster (tillagning och servering). Du ska ha goda kunskaper i svenska. 

Praktiskt information
För att kunna arbeta hos oss behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. I samband med att du fyller i intresseanmälan nedan, beställer du ett registerutdrag från polisens belastningsregister.

Det skickas hem till dig. Du hittar det på denna sida;
Belastningsregistret

Information
Mona Sundell, Enhetschef, mail mona.sunderll@trollhattan.se eller
Håkan Ohlsson, Enhetschef, mail hakan.ohlsson@trollhattan.se