Trollhättans Stad

Sylteskolan står inför en mängd positiva utmaningar. Bland annat kommer vi att bygga en ny skola som ska vara en pedagogisk mötesplats där flexibilitet, kommunikation, samverkan och trygghet är ledord.

På Sylteskolan F-6 ser vi mångfald som en tillgång och inkludering som en självklarhet. I vår verksamhet finns många olika nationaliteter representerade och i våra undervisningsgrupper undervisar vi elever utifrån olika kursplaner, grundskolans och grundsärskolans. Vår ambition är att ständigt utveckla oss och vår verksamhet med målet att öka elevernas måluppfyllelse, kunskapsmässigt och socialt och vi söker dig som vill vara en del av vår utveckling.

Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd i årskurserna 1-6, gärna med ytterligare behörighet i annat ämne. Uppdraget kombineras med undervisning i ytterligare ämne eller tid som resurs. Att du är väl förtrogen med ditt uppdrag utifrån aktuella styrdokument är ett självklart krav och du ska ha goda kunskaper i att planera, genomföra, dokumentera, följa upp och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

Vi tror att Du har mycket god förmåga att:
- samarbeta
- ta ansvar
- vara lyhörd
- engagera
- vara kreativ/nyfiken
- söka ny kunskap

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/539
Kontakt
  • Mona Uppström, Rektor, 0520-49 60 50
Facklig företrädare
  • Nås via Stadens växel, 0520-49 50 00
Publicerat 2017-11-10
Sista ansökningsdag 2017-11-12

Tillbaka till lediga jobb