Trollhättans Stad

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Vi har ett inspirerande jobb till dig! Vi söker nya kollegor till vår skola där samarbete är en framgångsfaktor.

Ämneslärarsystemet fungerar och på Lextorpsskolan undervisar man i förskoleklass och i sina behöriga ämnen i flera årskurser 1-3 eller 4-6 i en spårorganisation. Fritidshemmet är en viktig verksamhet för utvecklingen av elevernas möjlighet att nå ännu högre!

Skolverket har satsat på Lextorpsskolan inom ”Samverkan för bästa skola” där vi medvetet fortsätter arbeta med utvecklingsområden inom både en arbets- och utvecklingsorganisation i kollegiala former och utveckling av det systematiska kvalitetsarbetet, läs mer i den aktuella länken nedan.

Lextorpsskolan I Samverkan För Bästa Skolan

Arbetsuppgifter
Vår skola söker behöriga fritidslärare som vill jobba med att utveckla vår verksamhet. Du kommer tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och följa upp barnens hela dag på Lextorpsskolan. Möta upp innan skoldagen, skapa meningsfulla aktivitet och trygga förflyttningar mellan skola, fritidshemmet och hemmet. Din roll blir att utveckla fritidshemmets innehåll enligt styrdokumentens intentioner med fokus på det kompensatoriska uppdraget. Detta sker i samverkan med arbetslagen i skolan samt med ditt arbetslag och din avdelning i fritidshemmet. Arbetet innehåller ämnesundervisning eller resurs för individ/grupp under skoltiden.

Skolbloggen

Kvalifikationer
Självklart är du utbildad lärare i grundskolans tidigare år och behörig för undervisning i fritidshemmet. Du är beredd att utveckla dig själv i din yrkesroll och har intresse av att reflektera och analysera samt bidra med egna tankar om åtgärder för förbättring, såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor.

Meriterande är att ha kunskaper eller erfarenheter i att jobba med flerspråkiga elever. Självklart kan du använda digitala resurser i undervisningen. Vi lägger stor vikt vid lämplighet och ett gott bemötande till elever i olika svårigheter.

Anställningsinformation
Tillsvidare 100% med tillträde 2019-01-07.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-07
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/511
Kontakt
  • Helena Back, Rektor, 0520-49 74 26
Facklig företrädare
  • Lärarnas Riksförbund, 0520-49 79 28
  • Lärarförbundet, 0520-49 79 13
Publicerat 2018-11-07
Sista ansökningsdag 2018-11-25

Tillbaka till lediga jobb