Trollhättans Stad

Om verksamheten
Trollhättans Stad gör en utökning och söker en specialpedagog som ska arbeta på skolor som identifierats med svåra förutsättningar. Du kommer att vara anställd och ha ditt kontor vid utbildningsförvaltningens centralt organiserade resursenhet, PPR (Psykologisk, Pedagogisk, Rådgivning) På enheten finns psykologer, talpedagoger, specialpedagoger, socialpedagoger och samordnare för grundsärskolan.

PPR ligger på bekvämt gångavstånd från Centralstationen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med specialpedagoger. Ni samverkar med andra yrkeskategorier på PPR och med personal på stadens skolor för att skapa lärmiljöer som präglas av formativt, inkluderande och språkutvecklande förhållningssätt.

I arbetsuppgifterna ingår att utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv, ge råd och stöd och handledning till personal, bistå i utredningsarbete samt medverka vid riktad kompetensutveckling utifrån skolors behov och förvaltningens uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med specialpedagogexamen med erfarenhet av arbete inom EHT och av att ge råd, stöd och handledning till pedagoger. Du har arbetat med komplicerade inlärningssituationer och har erfarenhet av arbete med elever med funktionsnedsättningar.

Du är väl insatt i skolans styrdokument och har ett stort engagemang för skolutveckling och tycker som vi att kollegialt samarbete är viktigt och mångfald en tillgång.

Eftersom arbetet förutsätter god förmåga att strukturera och avgränsa arbetsuppgifter, liksom förmåga att samverka med många olika professioner, lägger vi stor vikt vid livserfarenhet och personliga egenskaper. Körkort är önskvärt eftersom arbetet innebär förflyttning mellan olika arbetsplatser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/513
Kontakt
  • Marianne Linnér, Verksamhetschef, 0520-49 72 55
Facklig företrädare
  • Nås via Stadens växel, 0520-49 50 00
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-11-09

Tillbaka till lediga jobb