Trollhättans Stad

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
På Sylteskolan F-6 ser vi mångfald som en tillgång och inkludering som en självklarhet. För oss är det viktigt att anta ett förhållningssätt som innebär att man inventerar och söker lösningar för att möta de behov som finns på grupp- och individnivå. Gemenskap och delaktighet är lika viktig för alla, olikhet är en tillgång och arbetssätt och lärmiljöer ska organiseras för att möta elevers olika förutsättning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha en betydelsefull roll i elevernas hela skoldag, i skolan och i fritidshemmet, och arbetar direkt med en eller flera elever i ett nära samarbete med ansvarig lärare och övriga kollegor. Utifrån din kunskap om vad som underlättar lärandet för eleverna bidrar du med stöd och lösningar när det gäller tydliggöranden, hjälpmedel och struktur i den fysiska och psykosociala miljön. Du kommer att vara delaktig i att planera, genomföra, dokumentera och följa upp den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en elevassistentutbildning med inriktning mot skolåren (6-12 år) alternativt en yrkeshögskoleutbildning till stödpedagog då kompletterat med erfarenhet av arbete i skola.

För denna tjänst krävs god kunskap om olika funktionsnedsättningar och förståelse för hur funktionsförmåga och omgivning samspelar dvs vad en funktionsnedsättning kan innebära för en person i relation till omgivningen och hur omgivningen behöver anpassas för att minimera hindret och öka funktionsförmågan. Din kunskap kring lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik är viktig för vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsinformation
Rekrytering kommer att göras om erforderliga beslut fattas och kan ske under ansökningstiden. Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-12-19
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 75%-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/226
Kontakt
  • Mona Uppström, 0520-49 60 50
Facklig företrädare
  • Nås via Stadens växel, 0520-49 50 00
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-10

Tillbaka till lediga jobb